MEŞTİDER; “Kararın arkasındayız” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEŞTİDER; “Kararın arkasındayız”


 

MEŞTİ için, Nisan Ayı’nda meclisten geçecek olması beklenen firmaların zorunlu servis koymalarına yönelik uygulamanın ardından MEŞTİDER Başkanı Sinan Koç, “ Belediyemiz tarafından alınacak olan UKOME kararı ile mağduriyet ortadan kalkacak. Alınan kararın arkasındayız, hayırlı olsun” dedi.

Haber Merkezi

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konuşan Başkan Burhanettin Kocamaz’ın ‘otogara servis uygulaması’ konusunda kentte yaratan tartışmalara son noktayı koymasının ardından Mersin Şehirlerarası Terminal İşletmeleri Derneği (MEŞTİDER) Başkanı Sinan Koç, “ UKOME kararıyla otogar servislerinin zorunlu hale getirilecek olması kararı yerinde oldu. Uygulamanın faaliyete geçmesi ile yolcularımızın ve halkımız için istenilen seviyede hizmet sunacağız. Bu kararın destekçi olacağız” diye konuştu. 

“UKOME KARARI TÖHMET ALTINDA BIRAKILMAMALI”

‘Karar ile firmalara kısıtlamalar gelecek’ gibi söylemler ile UKOME kararının töhmet altında bırakılmaması gerektiğini savunan Başkan Koç, “Büyükşehir Belediyesi UKOME tarafından yeniden düzenlenen kararın yerinde olduğunu düşünüyoruz. Karar ile birlikte uzun süredir devam eden tartışmalar son buldu. Bu yapılan uygulama ile halkımızın ve yolcularımızın mağduriyeti artık söz konusu olmayacak. Firmalar kendi uygulamalarında özgürdür.  Yalnız,  ‘firmaların bazı uygulamaları kısıtlanmıştır’ gibi söylemlerle UKOME’nin kararı töhmet altında bırakılmamalıdır. Karara bağlı kalınması halinde uygulamaların şehrimize ve halkımıza hayırlı olacağını inanıyoruz” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA