Şehit oğlunu, 7 senedir gelecek diye bekliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şehit oğlunu, 7 senedir gelecek diye bekliyor


 

Mersin Şehitliğinde düzenlene törende 2016 yılında Şırnak’ta operasyonda şehit olan Jandarma Sağlık Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker’in babası Hasan Eker, "Kimisi ne mutlu şehit babasısın diyor ama 7 sene oldu ben hala gelecek diye bekliyorum" dedi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108. yıldönümü dolayısıyla protokol üyeleri, vatandaşlar, askerler, şehit yakınları ve öğrenciler, Akbelen Mezarlığı içerisindeki şehitlikte düzenlenen törene katıldı.

2016 yılında Şırnak’ta operasyonda şehit olan Jandarma Sağlık Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker'in babası Hasan Eker, "Kimisi ne mutlu şehit babasısın diyor ama 7 sene oldu ben hala gelecek diye bekliyorum. Yani diyecek bir şey yok. Devletimiz, sağ olsunlar gelirler bizi ziyaret ederler. Zaten şehit aileleri olarak biz başka bir şey istemiyoruz. Manevi olarak bizi unutmasınlar, bizi devamlı ziyaret etsinler, biz bunu bekliyoruz. Bütün şehitlerimizin mekanı cennet olsun" dedi.

Şehit annesi Aynur Eker ise çok büyük bir acı hissettiğini kaydederek, bütün şehitlere rahmet diledi.

 

"ÇOCUKLARIMIZI VATANIMIZIN ŞEREFİ VE NAMUSU İÇİN ŞEHİT VERDİK"

Şehit Erol Özkul'un Babası Mehmet Özkul da şehit oğlunun vefatından 3 ay sonra torunu olduğunu belirterek, "Şehitlerimiz, vatanımızın, milletimizin namusu için şerefi için şehit oldu. Şimdi bakıyorum bazen otobüslerde şehit ailelerine yer verilmiyor. Neden böyle oldu, biz çocuklarımızı neden yetiştirdik. Şehitleri saymayanları da çok yadırgıyorum" diye konuştu. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA