‘Sonuna kadar yanındayız’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Sonuna kadar yanındayız’


 

İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Burhanetin Kocamaz, “Genel başkanımızın sonuna kadar yanındayız!” mesajı verdi.

Haber Merkezi

 

6'lı masada cumhurbaşkanı adayı krizi aşılamadı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener masadan kalktı.

Gelişmelerle ilgili sosyal medyadan bir açıklama yapan İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Burhanetin Kocamaz, “Genel başkanımızın sonuna kadar yanındayız!” mesajı verdi.

Kocamaz’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı; “İYİ PARTİ Genel İdare Kurulu Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e olan güvenini oy birliği ile bir kez daha tescil etti.

Ucube yönetim sisteminde gördüğümüz ve  eleştirdiğimiz dayatmaların bir benzerinin İYİ PARTİ ve Sayın Meral Akşener’e karşı sergilenmesini kabul etmemiz asla mümkün değildir.

Bizim tutumumuz gayet açıktır! Biz seçimi kazanmak ve bu ucube sistemi değiştirmek istiyoruz. Bunun içinde söylediğimiz iki şey var. Bu masa noter değil. Kazanacak bir adayla seçime gidilsin. Biz İYİ PARTİ’li birisi aday olsun demedik! Aday CHP’den de olsa seçimi riske etmeyecek ve seçimi en kolay kazanacak bir adayla seçime gidilsin istedik! Sahada gördüklerimiz ve duyduklarımız seçim kaybetmeyi alışkanlık haline getiren Sayın Kılıçdaroğlu ile seçimi kazanmanın zor olduğudur. Bu çok net bir şekilde görülüyor! Milletin sesine kulak vermeyenler, kaybedilecek bir seçimin sonucuna katlanır ancak olanda Millete olur! İYİ PARTİ’nin ortaya koyduğu ilkeler net, tutumu da gayet açıktır! Biz İYİ PARTİ olarak milletimize verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Rabbim bizi Yüce Milletimize hizmetten ayırmasın.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA