“MİY HEP AKLIMIZDA” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“MİY HEP AKLIMIZDA”


 

İçel İdman Yurdu’nun 3’üncü Lig’e çıkmasının ardından açıklamalar yapan Kulüp Başkanı Metin Saltık, Mersin İdman Yurdu’nu unutmadıklarını belirterek, “İçel İdman Yurdu ismi MİY olabilir” dedi.

ALİ ŞANLI

Nevşehir’de yaklaşık 2 haftadır kampta olan İçel İdman Yurdu tempo arttırdı. Günde çift idman yapan Kırmızı Lacivertli ekip sabaha kondisyon ağırlıklı çalıştı. Günün ikinci idmanını öğleden sonra yapan Mersin ekibi ilk olarak dar alanda çift kale daha sonra şut idmanın ardından tam saha ile idmanı tamamladılar.

Kulüp Başkanı Metsin saltık ise hafta içi kampı ziyaret etmiş teknik ekip ve futbolcularla bir araya gelmişti. Hafta sonu da taraftar ile bir araya gelen Saltık kamp ve ligdeki hedefleri ile ilgili açıklamada bulundu.

TRANSFER YAPACAĞIZ

Metin Saltık’ın ses getiren açıklamaları şu şekilde;

“Yarışmacı bir gruba düştük hedefleri olan rakiplerimiz var. Çok çalışıp, çabalayıp hep birlikte el birliğiyle şampiyon olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Transferlerimiz devam ediyor her mevkiye alternatifli kadro oluşturuyoruz. Teknik ekibimiz tarafından 3-4 noktada transfer görüşmelerimiz devam ediyor ilerleyen günlerde netlik kazandığında kamuoyuyla paylaşacağız.

MİY AKLIMIZDA

Asırlık çınar Mersin İdman Yurdu konusuna da değinen Saltık TFF ile görüşmemiz neticesinde Mersin İdman Yurdu kulübü resmî olarak devam ettiği sürece hukuken olma şansı yok ancak Mersin İdman Yurdu kulübü kapatıldıktan sonra resmî süreç başlatılır.  TFF kuruluna resmî başvuru yapılması ve onaylanmasından sonra İçel İdman Yurdu ismi Mİ̇Y olabilir. Olduktan sonraki süreç ise borçlar konusu çok hassas bir şekilde takip etmek zorundayız. Orda ki borçların kulübümüze zarar vermemesi açısından.

MAÇLARIMIZ YAYINLANSIN

Şehrin artık 3. Lig’de profesyonel bir takımı var, bizimde muzdarip olduğumuz bir konu maalesef canlı yayın konusu umarım sesinizi ve seslerimizi duyup duyarlı olup tüm maçlarımızı canlı yayınlarlar. Şehrin yerel kanalları, kuruluşları geçen sene rakip takımlarımız İlçe takımları olmalarına rağmen içerde ve deplasmanlarda takımlarının yanında olup maçlarını canlı yayınlamışlardı. Umarım bu sene bizim maçlara da aynı özveri içinde olup yanımızda olurlar.

MERSİN’DEN SPONSOR YOK

Sponsor konusunda Petrol Ofisi ile görüşmelerimiz devam ediyor henüz netlik kazanmadı. Mersin’den maalesef sponsorluk için talepte bulunan olmadı şimdiye kadar. Kulübümüz dernek olarak devam ediyor şimdilik. İlerleyen süreçler de MİY olması adına A.Ş‘ye ihtiyaç duyulabilir. Bence de o takdirde olması gerekli. Onunda temel sebebi tüm yöneticiler her şeyden sorumlu olması. En doğru yöntem önüne geleni transfer yapılmaması, yanlış para harcamalar ve borçlanmanın önüne geçmiş oluruz dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA