‘BİZ YOKSAK PARA DA YOK!’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘BİZ YOKSAK PARA DA YOK!’


 

Valiliğin yürüttüğü kendilerinin de destek verdiği projeden isimlerinin çıkartılmak istendiğini savunan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Büyükşehir’in ismi projede yer almazsa bundan sonra belediyenin tek bir kör kuruşunu bile göremezsiniz” dedi.

Soner Aydın 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantısının ilk birleşimi gerçekleştirildi. İdareden gelen teklifler ile komisyonlardan gelen maddelerin görüşülmesinin ardından dilek ve temenni bölümünde söz alan büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Valiliği’ne yüklendi. 
Mersin Valiliği himayesinde Alata Enstitüsü bünyesinde yürütülen, ‘Akdeniz Meyve Sineği ile Mücadele Projesi’nde destek vermelerine rağmen Büyükşehir Belediyesi’nin isminin projeden çıkartılmak istendiğini savunan Kocamaz, “Eğer Büyükşehir Belediyesi’nin ismi projede yer almazsa bundan sonra belediyenin tek bir kuruşunu bile göremezsiniz” dedi. 
Ayrıca ilçe belediye başkanlarının hafta sonu birçok ilçeyi vuran sel afeti ile ilgili sorularına da yanıt veren Kocamaz, “Konuşmaya, akıl vermeye gelince herkes konuşuyor. Ancak iş üretmeye gelince Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin dışında kimse çalışmıyor” diyerek, kamu kurumları ve siyasilere gönderme yaptı.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA