EYÜPOĞLU UYARDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EYÜPOĞLU UYARDI!


 

Tarsus İdman Yurdu’nda sancılı kongre süreci devam ederken kulübün eksiklikleri için Belediye Başkanı Bozdoğan’a destek çağrısı yapıldı.

ALİ ŞANLI

Geçen sezonu istediği yerde tamamlayamayan Tarsus İdman Yurdu, yeni sezona da istediği gibi başlayamayacak gibi görünüyor. Bir türlü kongre yapamayan, başkan seçemeyen Sarı Lacivertli ekipte kongre kararı alan Başkan Eyüphan Eyüpoğlu, yeni seçilecek olan başkana acil yapılması gereken konuları gündeme getirdi.
TİY Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, yeni oluşacak yönetim kurulu ve Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın, acil çözüme kavuşturulması gereken konuları açıkladı.
Yayınladığı basın açıklamasında Başkan Eyüboğlu, konu hakkında şu bilgileri verdi: “Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ödeme planı içerisinde verilen senetlerin günü yaklaşmakta olup bu ay oyunculara mutlaka ödeme yapılması; 3’üncü ayına giren personel maaşlarının bir kısmının ödenmesi, kulübümüzün eksik olan Kulüp Lisanslama ve Fiar Play UEFA kriterlerine girme sürecinde istenilen evraklar tamamlanıp gönderilmiştir. İnceleme sonucu görülen eksiklikler olursa kulübümüze bildirilecektir. Bu süreç takip edilmektedir.
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Burhanettin Kocamaz Stadyumu’nun çim yenilenmesi sürecinde merkezi sulama sistemi çalışmamaktadır. Saha tek fıskiye ile sulanmaktadır. Yüklenici firma alacağını alamadığından dolayı sistemi yapmamıştır. Geçen sezon birçok amatör kulübün sahasını kullanarak idman yapan takımımıza bu sezon mutlaka sahasını yapmak gerekmektedir. Yapılan denetimde çimin kötüye gittiğini ve tedbir alınması gerektiğini belirtmişler ve uyarı yapmışlardır. 
Futbol Federasyonu tesis yardımı kapsamında takımımıza 110 bin TL sezon içerisinde yardımda bulunmuştur. 
Mevcut takımın en az 12,13 oyuncusunun kalması iskeletin bozulmaması için giden teknik heyetin sözlü vermiş olduğu rapor doğrultusunda transfer komitesi acil görüşme yapması gerekmektedir.
Altyapının Kullandığı 27 Aralık Stadı’nın zemin çalışması acilen yapılması gerekmektedir. Mevcut altyapı tesislerinde kötü saha koşullarından oyuncu kazanılması çok mümkün görülmemektedir. Acil olarak bu konuya el atılması gerekmektedir”. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA