KADINLAR SAHAYA İNİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KADINLAR SAHAYA İNİYOR


 

Kadınlar 3. Ligi, 17 Kasım 2018 Cumartesi günü oynanacak müsabakalar ile başlıyor.

ALİ ŞANLI
 6 takımlı 10 ve 5 takımlı 5 grup olmak üzere toplamda 85 takımın mücadele edeceği ligde Mersin ekipleri 8. gurupta mücadele edecek. Gurupta ayrıca 2 Adana ekibi de bulunuyor. Mersin’den Mersin Camspor, Mersin Gençlerbirliği, Mezitli Mercanlarspor ve Tarsus’tan Tarsus Gençlerbirliğispor bir üst lige çıkmak için mücadele edecek.
Çift devre oynanacak maçlar sonunda gruplarını ilk 2 sırada bitiren 30 takım play-off oynamaya hak kazanacak. Play-off turunda eşleşmeler statüde belirtilen kurallar dahilin de aynı gruptan gelen takımlar 1. ve 2. turda eşleşmeyecek şekilde gerçekleştirilecek.
Play-off 2. turu öncesinde yapılacak kura çekimi ile 1 takım turu maç yapmadan (BAY) geçecek. Play-off 2. turunda 14 takımın eşleşmesi sonucu yapılacak müsabakalarla 7 takım 3. tura çıkma hakkı elde edecek. 2. Eleme turunu maç yapmadan geçen takım ile 2. turda rakiplerine üstünlük sağlayan 7 takım olmak üzere toplam 8 takım 3. eleme turunda yer alacak.
Play-off 1., 2. ve 3. turunda müsabakalar tek maç eleme usulüne göre tarafsız sahalarda oynanacak. Play-off yarı finaline kalan 4 takım çift devreli lig usulüne göre mini turnuvalarda Türkiye şampiyonu olabilmek için tarafsız merkezlerde mücadele verecek. 
8.Gurup şu şekilde.
1.Adana Akdeniz Demir Spor
2.Adanagücü
3.Mersin Camspor
4.Mersin Gençlerbirliği
5.Mezitli Mercanlar Spor
6.Tarsus Gençlerbirliğispor

   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA