“Yukarıya doğru çıkmaya başladık”



18 Eylül 2016 Pazar 14:49

TFF 1. Lig’in 4. haftasında Mersin İdmanyurdu, evinde Samsunspor’u 3-0 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan, güzel bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Futbolcularımıza teşekkür ediyorum. İnandılar, istediler ve bu işi başardılar” dedi.

Sezona genç bir kadro ile başladıklarını anımsatan Arıkdoğan, “Bu galibiyet bize nefes aldırdı. Yukarıya doğru çıkmaya başladık. Bundan sonraki maçlarda daha çok mücadele edip, daha çok koşup, daha iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Maç içinde Vedat Yüksel ile Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır arasında geçen tartışmayla ilgili olarak da Arıkdoğan, "Engin hocamız, Vedat Yüksel ile bir tartışma yaşamış. Ben olayı sonradan fark ettim. Vedat hocam bir şey demeye çalışmış ama Vedat Yüksel herhalde yanlış anlamış ve ufak bir tartışma olmuş. Ancak şu anda olay tatlıya bağlandı" şeklinde konuştu. (İHA)





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



  BİK İLANLAR





 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA