Toroslar’da geleneksel aşure ikramı yoğun ilgi gördü



18 Temmuz 2025 Cuma 17:16



Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla bu yıl da birlik, beraberlik ve paylaşmanın simgesi olan aşure ikramını sürdürdü. İlçenin farklı noktalarında vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde bulunan Kültür Sanat Kaldırımı’nda ve Cuma namazı sonrası gerçekleştirilen ikramlarda yoğun katılım yaşandı.

 

BAŞKAN YILDIZ, VATANDAŞLARA AŞURE DAĞITTI

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız da Kültür Sanat Kaldırımı’nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Vatandaşlar ise Başkan Yıldız’a yoğun ilgi ve sevgi gösterilerinde bulunarak teşekkür etti.

Muharrem ayının bolluk, bereket ve paylaşma ayı olduğuna dikkat çeken Başkan Yıldız, “Aşure; barışın, kardeşliğin, huzurun ve mutluluğun simgesidir. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, paylaşmanın güzelliğini bir kez daha hatırladığımız Muharrem ayında aşure geleneğini sürdürüyoruz. Hemşehrilerimize aşure ikram ederek bu geleneği yaşatmanın mutluluğu içindeyiz” dedi.





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



  BİK İLANLAR





 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA