Mersin orman sezonuna hazırlanıyor



24 Mayıs 2025 Cumartesi 15:14



Haber Merkezi

 

Mersin’de orman yangınları sezonu öncesi bilgilendirme toplantıları devam ediyor. Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü lokalinde, 2025 yılı yangın sezonu öncesinde bilgilendirme ve önleyici faaliyetlerin ele alındığı bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Gülnar Kaymakamı Yusuf Ziya Yaktı, Belediye Başkan Vekili Mustafa Denk, Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper, Gülnar Orman İşletme Müdürü Serdar Karaca, ilçe kurum amirleri, komisyon üyeleri ve mahalle muhtarları katılım sağladı.

Toplantıda, 2025 yılı için alınacak önlemler değerlendirilirken, komisyonda alınan kararlar doğrultusunda ormanlarımızı koruma ve savunma kararlılığı bir kez daha vurgulanarak, orman yangınlarıyla mücadelede etkin ve hızlı müdahalenin hayati önem taşıdığını vurgulandı.





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



  BİK İLANLAR





 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA