Mersin’de İstiklal Marşı’nın Kabulü Günü etkinlikleri yapıldı



12 Mart 2025 Çarşamba 15:27



Mersin'in Silifke ve Bozyazı ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Silifke Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte katılımcılar, saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı'nı okudu.

Öğrencilerin şiir okuduğu etkinlikte, oratoryo gösterisi yapıldı, çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Programa, Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akyıldız ve vatandaşlar katıldı.

Bozyazı ilçesinde Durmuş Tufan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte de öğrenciler, "İstiklal Marşı ve Mehmet Akif" adlı tiyatro oyununu sahneledi.

Programda Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ali Öztaş da yer aldı.  (aa)





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



  BİK İLANLAR





 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA