Mersin-Adana Karayolu nihayet masaya yatırıldı!



14 Temmuz 2016 Perşembe 18:19

Mersin-Adana karayolu farklı seviyeli kavşak, köprü ve bitümlü sıcak karışım (BSK) kaplama işi koordinasyon toplantısı Vali Özdemir Çakacak başkanlığında gerçekleştirildi.

Haber Merkezi

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Karayolları 5. Bölge Müdürü Yakup Dost, Telekom İl Müdürü Hüsamettin Çağlar, Anadolu Tasfiyehanesi A.Ş (ATAŞ) Genel Müdürü Berkan Özkan ve Liman Başkanı Murat Harun Baştürk ile Büyükşehir belediyesi yetkilileri katılırken ve ilgili kurumların yetkilileri de hazır bulundu.
Ticaret ve Liman kenti Mersin’i ulaşım ve lojistik alanında daha üst seviyelere taşıyacak olan Mersin-Adana karayolu farklı seviyeli kavşak ve köprü ile BSK kaplama işinde kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğinin daha da geliştirilerek söz konusu işlerin sorunsuz ve hızlı bir şekilde tamamlanması açısından son derece verimli geçen toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. 





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



  BİK İLANLAR





 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA