Haber Merkezi
Dayanışmanın ve sporun birleştirici gücünün simgesi olan ‘Dayanışma İçin Spor Projesi’ kapsamında farklı spor branşlarında 6 aylık eğitimlerini tamamlayan öğrenciler İl Müdürü Göksun Öz tarafından spor malzemeleri teslim edildi. 👏
2019-2025 yılları arasında 6 yıl boyunca Güreş, Basketbol, Badminton, Futbol, Karate, Hentbol, Yüzme ve Masa Tenisi branşlarında binlerce öğrenciye ulaşılan "Dayanışma İçin Spor Projesi" bugün yapılan kapanış ve malzeme dağıtım töreni ile tamamlandı.
Edip Buran Spor Salonunda düzenlenen Dayanışma İçin Spor Projesi kapanış programına katılan İl Müdürü Göksun Öz, “Bu proje, sporun sadece bir yarış değil; dostluk, dayanışma ve toplumsal birliktelik olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu tür projelerle Gençlerimize sporu sevdirmeye, fırsat eşitliği sunmaya devam ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.