Akdeniz’de caddeye dökülen tekstil atıkları toplandı


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi, çevre kirliliği oluşturan tekstil atıkları ve kullanılmış kıyafet yığınlarını kısa sürede toplayarak bölgeyi temizledi. Hal Mahallesi 157. Cadde üzerine gece saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından dökülen tekstil atıkları, belediye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kepçe yardımıyla kamyonlara yüklenip bertaraf edildi.

7 gün 24 saat esasına göre çalışan Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçenin 65 mahallesinde her gün tonlarca çöp, moloz, mobilya ve çeşitli atıkları toplayarak çevre ve halk sağlığını korumak için yoğun bir mesai yürütüyor.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Salih Arı, “Daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir Akdeniz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ancak bazı duyarsız kişilerin gelişi güzel şekilde atık ve kıyafetleri cadde veya sokaklara bırakması, hem çevre kirliliğine hem de halk sağlığı açısından olumsuzluklara neden oluyor. Bu tür davranışların önüne geçebilmek için ekiplerimiz hem temizlik çalışmalarını sürdürüyor hem de denetimleri artırıyor.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA