TBF disiplin kurulundan ÇBK Mersin’e ceza


 

SUAT ÖZDAL

 

Halkbank Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 4. haftasında oynanan Çimsa ÇBK Mersin – Galatasaray Çağdaş Faktoring karşılaşmasının yankıları sürüyor. 26 Ekim 2025 tarihinde Mersin’de oynanan ve Galatasaray’ın 75-71 galibiyetiyle sona eren mücadele sonrası yaşanan gelişmeler nedeniyle Disiplin Kurulu, 31 Ekim 2025 tarihinde verilen cezaları açıkladı.

Disiplin Kurulu kararına göre: ÇBK Mersin Spor Kulübü, kulüp sosyal medya hesabında yapılan sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle Basketbol Disiplin Talimatı’nın 30/3. maddesi uyarınca 70.000 TL para cezası aldı.

Kulüp Başkanı Serdar Çevirgen, aynı açıklamalar sebebiyle ve ihlalin bu sezon ilk kez yapılmış olması dikkate alınarak, ihlalin ağırlığı sebebiyle alt sınırdan uzaklaşılarak 30/2. ve 30/4. maddeler gereği 80.000 TL para cezası ile cezalandırıldı.

Kulüp görevlisi Mustafa Onur Çadırcı ise iki ayrı sportmenliğe aykırı hareketten dolayı para cezasına çarptırıldı.

ÇBK Mersin’in, Disiplin Kurulu’ndan çıkan cezalar sonrası nasıl bir yol izleyeceği hakkında henüz bir açıklama gelmedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA