Fırtına Gazze yolcularını Marmaris’e getirdi


 

Gazze’ye yardım ve destek amacıyla yola çıkan ve fırtınaya yakalanıp yardım talebinde bulunan 7 kişi sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Gazze’ye insani yardım amacıyla yola çıkan Küresel Sumud Filosu’ndan bir grup gönüllü, olumsuz hava şartları ve teknenin motorundaki arıza nedeniyle yardım çağrısı yaptı. Aralarında HÜDA-PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç’in de yer aldığı 7 kişilik ekip, Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından kurtarılarak Marmaris Deniz Hudut Kapısı’na getirildi.

Ülkeye giriş işlemlerinin ardından Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, gönüllüleri hudut kapısında karşılayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA