İYİ Parti Mersin mitingine hazır


 

Mersin’de 31 Mart seçimlerinde Mut ve Çamlıyayla Belediyelerini kazanan İYİ Parti, kentte 27 Eylül Cumartesi günü yapacağı mitingin hazırlıklarını tamamladı.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

İYİ Parti, “İhanet sürecine hayır” sloganıyla 2. Çözüm Süreci karşıtı mitinglerinin ikincisini 27 Eylül tarihinde Mersin’de yapacak. Miting öncesi geçtiğimiz günlerde kente çıkarma yapan İYİ Parti kurmayları, hazırlıkları yakından takip ediyor.

Yenişehir Miting Alanı’nda saat 16:00’da gerçekleştirilecek mitinge çevre illerden de katılım bekleniyor. Hazırlıklar kapsamında İyi Parti Mersin İl Başkanlığı kenti reklam afişleri ile donatmaya başladı.

 

BAŞKAN ÖZDENİZ’DEN MİTİNG DAVETİ

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Ali Rıza Özdeniz, miting öncesi yayınladığı mesaj ile halka destek çağrısı yaptı. Başkan Özdeniz, “Tanıdığımız millet Türk milleti, mensubu olduğumuz devlet, Türk devleti. Uğruna can vereceğimiz bayrak, Türk bayrağı. Hatırlatmak için 27 Eylül 2025 tarihinde Cumartesi günü saat 16:00’da eski Tevfik Sırrı Gür Stadyumu yanı Mersin Yenişehir Miting Meydanına tüm hemşerilerimi davet ediyorum. Milletimizin umudu, yarınların teminatı İYİ Parti olarak; Mersin’de tarih yazmaya, milletimizin sesi olmaya kararlıyız” açıklamasını yaptı.

 

HAZIRLIKLAR YAKIN TAKİPTE

Miting hazırlıklarını yakından takip eden İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı İsmail Yüce de, farklı kesimlerle fikir alış verişinde bulunuyor.

İYİ Partili Mut Belediye Başkanı Murat Orhan’ı makamında ziyaret eden Yüce, “Yıllardır Mut’a ve bölgeye verdiği üstün hizmetlerle halkımızın takdirini kazanan, başarılı çalışmalarıyla gurur duyduğumuz Başkanımızdan ilçemize kazandırılan hizmetleri dinledik.

Her türlü zorluğa rağmen Mut’a hizmet için gece gündüz emek veren kıymetli Başkanımıza teşekkür ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Ben de artık kendimi Mut’tan kabul ediyorum. Mut için üzerimize düşen her görevi, memnuniyetle yerine getirmeye hazır olduğumu ifade ediyorum” dedi.

 

DERVİŞOĞLU 8 AY SONRA YİNE MERSİN’DE

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, genel başkan olduktan sonra Mersin’e ilk olarak 2025 yılı ocak ayında yapılan; Genişletilmiş İl Divan toplantısına katılmak için gelmiş ve büyük ilgi görmüştü.

 

İYİ PARTİ MERSİN’DE 2 BELEDİYE BİR MİLLETVEKİLİNE SAHİP

Mersin’de 31 Mart seçimlerinde 36 bin 210 oy olarak 3’üncü parti olan İYİ Parti, Mut ve Çamlıyayla İlçelerinde belediyeleri kazanırken, Burhanettin Kocamaz’ı da milletvekili olarak çıkardı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA