Karatede madalyalar Mersin’in


 

Haber Merkezi

 

Muş'ta 25-27 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Karate Premier Ligi Erdoğan Bayram Etabı’nda Mersinli sporcularımız büyük bir başarıya imza attı. 60 ilden 600 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada, Mersinli sporcular 2 altın ve 3 gümüş madalya kazanarak göğsümüzü kabarttı.

Altın Madalya Kazanan Sporcular: Ümit Kadınlar +61 kg’da Yağmur Torun ve Genç Erkekler 55 kg’da Erdal Tutkun oldu.

Gümüş Madalya Kazanan Sporcular: Genç Kadınlar 48 kg’da Betül Öz, Genç Erkekler 76 kg’da Çağdaş Balkış ve Genç Kadınlar +66 kg’da Medine Işıl Ertong.

Bu büyük başarıda emekleri bulunan antrenörler Ahmet Murat Eşiyok, Kadir İşlek ve Behçet Yasit’e de tebrik yağdı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA