Mersin’de aranan bin 718 şahıs yakalandı


 

Haber Merkezi

 

Mersin polisinin yaptığı çalışmada son 1 ay içerisinde hırsızlıktan dolandırıcılığa, yaralamadan uyuşturucu madde ticaretine kadar 10 ile 34 yıl arasında hapis cezası bulunanlarında aralarında olduğu bin 718 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 375'i cezaevine teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı ekipler, son 1 ay içerisinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik hassas ve titiz çalışmalar yaptı. Ekiplerin çalışmasında hükümlü ve şüphelilerin saklandığı değerlendirilen adresler tek tek basıldı. Haziran ayı boyunca yapılan çalışmalarda hırsızlık, çekle ilgili karşılıksız işlem, dolandırıcılık, yağma, tehdit, kasten yaralama, cinsel istismar ve uyuşturucu ticareti yapmak suçlarından 10 ile 34 yıl 5 ay arasında hapis cezası olan 22 hükümlünün de olduğu toplam bin 718 şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıslar hakkında gerekli adli işlemler yapılırken, hükümlülerinde aralarında olduğu 375 şahsın cezaevine teslim edildiği bildirildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA