Yangın eğitiminin ardından, yangın tatbikatı düzenlendi


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 9 Orman İşletme Müdürlüğünde, 2025 yılı Yangın Ekibi İşbaşı Eğitimleri başarıyla tamamlandı.

Son olarak Tarsus ve Çamlıyayla Orman İşletme Müdürlüklerinin katılımıyla Karabucak’ta düzenlenen teorik eğitim ardından, yangın tatbikatı düzenlendi.

Programa Mersin Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper, Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammet Köse, Öz Orman-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Halim Taşkın, Kurum Doktoru Cüneyt Taze, işletme müdür yardımcısı, orman işletme şefleri, orman muhafaza memurları, teşkilata yeni katılan personel ve gönüllüler katıldı.

Eğitimde, yangın sezonu öncesi hazırlıklar gözden geçirildi ve uygulamalı tatbikatlarla ekiplerin saha yeterliliği artırıldı.

Bölge Müdürü Ataş, "Yangın sezonu başında yapılan bu eğitimler; eksiklerimizi görmemizi, sahada daha dinamik ve güvenli şekilde çalışmamızı, başta iş güvenliği ve koruyucu malzeme kullanımı konusunda tüm personelimizin hassas davranmasını, yangınla mücadelede tecrübemize dayanarak mücadele etmenizi tüm sezon boyunca sizlerden bekliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA