Erdemli’de deney şöleni yapıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdemli’de deney şöleni yapıldı


 

Hüseyin Yıldız

 

Mersin’in Erdemli ilçesinde ‘Deney Şöleni ve Geleneksel Bahar Şenliği” düzenlendi. Erdemli Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlik Şehit Polis Fatih Çevik İlkokulu öğrencileriyle gerçekleştirildi.

Etkinliğe; İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük ve Şube Müdürü Niyazi Gürgan, okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenlerin yanı sıra veliler de katılım sağladı. Etkinlikte deneyler yapıldı, yöresel oyunlar ve müzikli halka oyunları oynandı.

Deney stantlarını gezerek, deney yapan çocuklarla sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük, “Bu güzel çalışmadan, başta çocuklar olmak üzere herkes büyük keyif aldı. Meslek lisesi öğrencilerimizin okulda aldıkları eğitimlerini sahada uygulamaya dökmesi çok kıymetli ve öğrenmenin kalıcılığı açısından bu durumu çok önemsiyoruz” dedi.

Bu çalışmayı önümüzdeki eğitim öğretim yılında Erdemli ilçemizdeki bütün Anaokullarında hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Başta öğretmen ve öğrencilerine bu imkanı sunan Okul Müdürleri Mustafa Çetin ve Durmuş Yıldırım olmak üzere emeği geçen bütün öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

Çocukların çok eğlenerek katıldığı program bitiminde çocuklara balonlar hediye edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA