Mersin kadın istihdamı için toplandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin kadın istihdamı için toplandı


 

Haber Merkezi

 

Mersin Valiliği’nde Kadın Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik Kadın İstihdamı İçin Pozitif Ayrımcılık Projesi (KİPAP) Eğitimi düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında kadın istihdamını arttırmak ve üretimlerini desteklemek amacıyla imzalanan İş Pozitif Programı İş Birliği Protokolü kapsamında hayata geçen projenin tanıtım toplantısı Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Mersin İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda ilgili kamu kurum ve kuruluşları ve kadınlara yönelik faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve temsilcilerine yönelik olarak İş Pozitif Programının tanıtımı gerçekleştirildi.

Mersin Valiliği Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Mersin İŞKUR İl Müdürü Vekili Dr. Ercan Gön, Mersin Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Aysun Cennet Kıldan, Kamu Kurum/Kuruluşu yetkilileri ve Sivil Toplum Kuruluşu yetkilileri katıldı.

Kıldan ve Gön'ün açılış konuşmalarının ardından Mersin İşkur İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanı tarafından KİPAP Projesi bilgilendirme sunumu yapıldı. Sonrasında katılımcıların soruları yanıtlanıp, dilek ve önerileri alınarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA