Mutlu Yaşam Köyü minik ziyaretçileri ağırlıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mutlu Yaşam Köyü minik ziyaretçileri ağırlıyor


 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi Mutlu Yaşam Köyü, çeşitli okullardan gelen minik ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor. Şahintepesi Mahallesi'nde bulunan ve doğayla iç içe olan Mutlu Yaşam Köyü, özellikle öğrencilerin eğlenceli ve öğretici bir gün geçirmelerine olanak sağlıyor. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın misafirleri olarak Mutlu Yaşam Köyü’nü gelen öğrenciler, doğal ortamın tadını çıkartırken aynı zamanda çeşitli aktivitelerde bulunuyor. Her gün farklı okullardan gelen öğrenciler, Survivor parkında doyasıya eğlenme imkânı bulurken, çevre bilinci ve sürdürülebilir yaşam konularında da farkındalık kazanıyor.

Bu tür etkinliklerin çocukların doğayı daha yakından tanımalarını belirten Başkan Tarhan, “İlçemizdeki okullarda eğitim gören öğrencilerimizi program dahilinde Mutlu Yaşam Köyü’nde misafir ediyoruz. Burada geçirdikleri zaman içerisinde miniklere hayvan sevgisini kazandırmanın yanı sıra fiziksel aktiviteye ve sağlıklı bir yaşama teşvik etmiş oluyoruz. Herkesin gelip bu güzel ortamı görmelerini istiyorum.” İfadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA