Güzellik ve kozmetik fuarı kapılarını açıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Güzellik ve kozmetik fuarı kapılarını açıyor


 

Ziyaretçilerine kapılarını 23 Şubat’ta açacak Beauty Life Mersin Güzellik Kozmetik Fuarı’nda yüzlerce markanın ürünleri sergilenecek. Güzellik, kozmetik ve kişisel bakıma dair uygulamaların da yer alacağı fuar, 25 Şubat Pazar akşamına kadar açık kalacak.

Haber Merkezi

 

Güzellik sektörüne yönelik Türkiye’nin en görkemli fuarlarını gerçekleştiren Us Fuar, uluslararası deneyimini Mersin’e taşıyor. Us Fuar Genel Müdürü Ülker Selviler, güzellik sektörü paydaşlarının 23-25 Şubat tarihleri arasında Yenişehir Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek ‘Mersin Güzellik Kozmetik Fuarı’nda buluşacağını söyledi.

Selviler, Türkiye’nin birçok kentinde gerçekleştirdikleri başarılı fuarlara Mersin’i de eklemek için yola çıktıklarını belirterek, “İlkini gerçekleştireceğimiz Mersin Güzellik KozmetikBeauty Life Fuarı’nda sektör paydaşları bir araya gelecek. Bu fuarımıza başta çevre şehirlerimizden olmak üzere 10 kentten otobüslerle profesyonel ziyaretçi taşıma organizasyonu da yaptık. Bugün, 100’ün üzerinde markanın ürünlerinin sergileneceği, alanında uzmanların katılacağı fuarın sektör paydaşlarına yararlı olmasını diliyorum” dedi.

Birçok markanın yeni ürünleriyle, medikal estetik, profesyonel kozmetik, saç, SPA, wellness ve fitness ile ilgili en gelişmiş cihaz, teknoloji, ekipman ve yöntemlerinin sergileneceği Beauty Life Mersin Güzellik Kozmetik Fuarı’nda uzmanlar, doktorlar, plastik cerrahlar, estetik ve güzellik uzmanları, dermatologlar, kuaförler, makyaj sanatçıları ve diğer sektör profesyonelleri yer alacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA