Tarsus Zirai İlaç Bayileri bilgilendirildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus Zirai İlaç Bayileri bilgilendirildi


 

Haber Merkezi

 

Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) işbirliğiyle Zirai İlaç Bayileri Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Tarsus TSO’da yapılan bilgilendirme toplantısına Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hayri Erdoğan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, zirai ilaç bayileri ve davetliler katıldı.

 

90 ÇEŞİT ÜRÜN YETİŞTİRİLİYOR

Toplantıda Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erdoğan, Tarsus’un tarım sektöründeki potansiyeline dikkat çekti. 90 çeşit ürünün yetiştirilip, ticaretinin yapıldığını belirten Erdoğan, kent ekonomisine sağladığı değeri önemli bulduklarını söyledi. Yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Erdoğan, tarım sektörünün içinde olan tüm kesimlerle istişare etmeye özen gösterdiklerini vurguladı.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak da gerek iklim değişikliği gerekse ekonomik şartlardan dolayı tarım sektöründe zor günler yaşandığını, üretici ve sektöre hizmet veren tüm paydaşların bu süreçten etkilendiğini ifade ederek, ‘’Önümüzü göremediğimiz bir dönem yaşıyoruz. Hepimize bu zorlu şartlarda kolaylıklar diliyorum. Tabi ki enseyi karartmadan çalışmaya devam edeceğiz. Tarım olmadan, üretmeden olmaz.’’ diye konuştu.

Başkan Koçak ayrıca kurulan Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ve Mersin Agropark hakkında katılımcılara bilgi verdi. Daha sonra uzmanlar eşliğinde pestisit kalıntısı, zararlı organizmalar ve arı ölümleri konulu sunum yapıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA