Amatöre transfer dopingi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Amatöre transfer dopingi


 

Mersin ekiplerini yakından ilgilendiren amatör futbolcu birinci transfer ve tescil dönemi 22 Mart’a uzatıldı. Mersin ekiplerine zaman kazandıran uygulama amatör futbol camiasında memnuniyetle karşılandı.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) kararı ile daha önce 11 Ocak’ta biteceği açıklanan ikinci transfer dönemi 22 Mart 2024 tarihine kadar uzatıldı. Mersin ekiplerine zaman kazandıran uygulama amatör futbol camiasında memnuniyetle karşılandı.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Anamur Belediyespor ikinci transfer döneminde yaptığı nokta transferlerle kadrosunu revize ederek şampiyonluk iddiasını güçlendirdi. Anamur ekibinin transfer tarihinin uzatılması ile takipte olduğu oyuncularla görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Yine bir diğer BAL ekibi Erdemli Belediyespor da, ara transfer döneminde bünyesine 6 yeni oyuncu dahil ederken uzatma kararı ile son hamleler için temaslarda bulunmaya başladı.

Ara transfer dönemini sessiz geçiren BAL’daki son temsilcimiz Homurlu 1951’in ise bu fırsatı nasıl değerlendireceği merak konusu oldu.

Ara transfer döneminin uzatılmasının özellikle BAL’da artan çekişme ile ilimizde 22 takımın mücadele ettiği Süper Amatör Lige önemli ölçüde etki etmesi bekleniyor. BAL’da ikinci yarının yeni başlaması ile şampiyonluk hesaplarının kızışmasının yeni transferleri etkilemesi bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA