Mersin derbisinin galibi Anamur! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin derbisinin galibi Anamur!


 

BAL’da ikinci yarı heyecanı tekrar başladı. Mersin ekiplerinden Anamur Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor ikinci yarının ilk maçında karşılaştı heyecanlı geçen maçta gülen taraf Anamur ekibi oldu. Erdemli Belediyespor ise bu haftayı hükmen galibiyet ile geçireceğinden ligin 2. yarısını 1 haftada daha geç açacak.

HEDİYE EROĞLU

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ikinci yarı heyecanı başladı. Mersin ekiplerinin mücadele ettiği 7’inci grupta sezona şampiyonluk iddiasıyla başlayan Anamur Belediyespor bu hedefini kovalarken Homurlu 1951 ise sıralamadaki yerini yükseltme hedefiyle kadrosunda yeniden düzenlemelere gitti. 

Büyük bütçelerle sezona başlayan ancak istenilen başarıyı yakalayamayan Erdemli Belediyespor ise devre arasındaki kadro revizyonu ile yarışa dahil olma peşinde.  

 

MERSİN DERBİSİNDE KAZANAN ANAMUR OLDU

Anamur Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında bir diğer Mersin ekibi Homurlu 1951’i konuk etti ve maçı 2-0 kazandı. Mersin derbisinde gülen taraf olan Anamur Belediyespor olurken zorlu liderlik mücadelesinde şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı.

Maçı kaybeden Homurlu 1951 Spor ise son 5 maçında sadece 4 puan toplayarak kötü gidişatına dur demeyi başaramadı. Mersin ekibi şampiyonluk hedefiyle çıktığı ligde daha ikinci yarının başında kopan taraf oldu. Anamur Belediyespor ligde 27 puanla ile 4. sırada yer alırken Homurlu 1951 Spor ligde 19 puan ile 7. sırada yer alıyor. 

 

ERDEMLİYE İLAÇ GİBİ 3 PUAN

Bu sezon BAL’da umduğunu bulamayan ve zirve yarışından erken kopan Erdemli Belediyespor bu haftayı Mersin Camspor ile oynayacaktı. Mersin ekibi ligden çekildiği için Erdemli Belediyespor hükmen kazanmış oldu. Rakiplerini uzaktan takip eden Erdemlispor Ligin son 5 maçında arka arkaya 3 mağlubiyet alarak hayal kırıklığı yarattı Erdemli ekibi son iki maçında 4 puan alarak düzelmek için moralli olduklarını hala çabaladıklarını taraftarlarına gösterirken bu haftaki hükmen galibiyet ile gelen 3 puan Erdemli ekibi için ilaç gibi oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA