Yorgun ÇBK tat vermiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yorgun ÇBK tat vermiyor


 

SUAT ÖZDAL

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin, ligde aldığı mağlubiyetlerle 2.sıradan 6.sıraya geriledi.

ÇBK Kasım ayı itibariyle Türkiye Kupası FIBA Avrupa ligi ING Kadınlar Basketbol Süper Liginde arka arakaya oynadığı müsabakalar sürecinde yorgunluk belirtileri gözlerden kaçmadı. Özelikle çift maç haftası ve Avrupa Liginde oynadığı karşılaşmalara yılbaşı sürecinde 4 günde 3 maç temposu sonrası 30 Ocak tarihine kadar lig ve avrupa ligi maçları hiç ara vermeden devam etti. Uzun seyahat yorgunlukları,  maç temposu sakatlıklar ek olarak sporcu yorgunlukları ÇBK'ya ligde son saniye mağlubiyetleri getirdi. Ligde oynadığı müsabakalarda ilk yarı ortaya koyduğu basketbol anlayışı ile ikinci yarı ortaya koyduğu performans arasında yorgunluk farkı gözle görülüyor.

Takıma katılan tecrübeli isim Maria Araujo ligde oynadığı iki karşılaşmada tat vermediğide gözlerden kaçmadı, tecrübeli basketbolcu kısa sürede takıma adapte olup katkı sağlaması bekleniyor. Temsilcimizin ligde ve Avrupa’da 15 Şubatta kadar maçı yok. Sporcular dinlenme süreci ve yeni transferlerin takımla uyumu sağlanarak kötü gidişata dur demesi bekleniyor.

Mersinli Basketbol severlerin desteği gözlerden kaçmıyor. ÇBK’ya destekleri ligde ve avrupa liginde ortaya koydukları destek çok önemli özellikle ailelerin çocukları ile maçları izlemeleri gelecek adına umut veriyor. Çukurova Basketbol Kulübü organizasyonları ile ortaya koyduğu performans basketbol severleri mutlu ettiği gözlerden kaçmıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA