Mersin 4 köşe! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin 4 köşe!


 

Evinde Kırşehir’i 4-0 yenerek play off şansını perçinleyen Yeni Mersin İdman Yurdu’nda keyifler yerinde.

SERKAN TULTAK

 

TFF 2.Lig 24.hafta karşılaşmasında Yeni Mersin İdman Yurdu, evinde oynadığı maçta, Kırşehir Futbol Spor Kulübünü 4-0 mağlup etti. Karşılaşmanın gollerini 45. dakikada Muhammet Enes Gök, 48. dakikada Baran Sarka, 65. ve 79. dakikada Fuat Bavuk attı.

Maça istediği gibi başlayamayan Mersin ekibi, rakibinin direkten dönen topundan sonra birde sakatlık şoku yaşayarak, Muhammet Enes'i sahaya sürdü. İlk yarının son dakikasında aradığı golü Muhammet Enes ile bulan Mersin ekibi, İkinci yarıya da yine golle başladı. Muhammet Enes'in 60 metrelik koşusu sonucu yaptığı asistte Baran golü buldu.

Oyunu bırakmayan konuk ekip Kırşehir Futbol Spor Kulübü, zaman zaman tehlike yaratsa da Yeni Mersin İdmanYyurdu'nu rahatlatan goller 65. ve 79. dakikada golcüsü Fuat'tan geldi.  

 

MERSİN, PLAYOFF ŞANSINI PERÇİNLEDİ...

Yeni Mersin İdman Yurdu aldığı bu galibiyetle puanını 46'ya çıkararak, 3. sıradaki yerini korudu ve play off şansını arttırdı.

 

MERSİN, KIRKLARELİ'YE GİDECEK

Ligin 25. haftasında Yeni Mersin İdman Yurdu, Kırklarelispor Futbol AŞ. ile 11 Şubat 2024 Pazar günü saat 14.00'da deplasmanda karşı karşıya gelecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA