MSK çok mu çok oluyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK çok mu çok oluyor!


 

Türkiye Basketbol Ligi’nin 22. haftasında Kapaklıspor’u evinde ağırlayan Mersin ekibi, güzel bir maç ortaya koyarak bunu sonuca da yansıttı. Kapaklıspor’u 85-66 yenen MSK, ligde emin adımlarla ilerliyor.

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Sigorta Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK, Kapaklı Spor’u konuk etti.

Temsilcimiz maçın başında ilk periyotta 12/0’lık farkı yakaladı. Kapalı Sporu periyot sonunda farkı kapatarak 16/12 getirdi. İkinci periyotta temsilcimiz farkı açmak istese de Kapaklı Spor müsaade ermedi ve öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın son dakikalarında 31/31 eşitliği MSK Akın Kandemir ile köşe den bulduğu ardı ardına bulduğu üç sayılık atışlardan skoru 37/31 getirdi ve salonda taraftarı coşturmayı başardı. Kapaklı Spor faul atışından bulduğu tek sayı ile skoru 37/32 getirdi ve devreye MSK önde giren taraf oldu. İlk yarı MSK da 8 sayı katkısıyla öne çıkan isimler Akın Kandemir oldu.

İkinci yarı Kapaklı Spor’u sert savunmasıyla oyundan düşüren MSK, dış atışlardan ve boyalı alandan bulduğu sayılarla farkı 19 sayıya çıkartırken Kapaklı Spor’u 66 sayıda tutarak savunma performansıyla rakibine 85/66 üstünlük sağlayarak karşılamayı farklı kazandı.

5 maçlık galibiyet serisi ile ligde artarda aldığı galibiyetlerle yoluna moralli devam eden MSK, karşılaşmada takım olarak 53 ribaund 23 asist 10 top kaybı 9 top çalma 5 blok performansı karşılığında 117 Verimlilik puanıyla karşılaşmayı tamamladı.

53 ribaundun yanında 10 top kaybı performansı MSK adına dikkat çekiciydi.

Bencten gelerek Takımda öne çıkan Akın Kandemir 17 sayı 5 ribaund 3 asist 2 top çalma performansıyla 20 verimlilik puanıyla takımın en iyisi olurken, Gerel Simmons 17 sayı, Evaldas Kairys 12 sayı, 8 ribaund, Meriç Kuntker 10 sayı, Canberk Kuş 9 sayı, Gökhan Yazıcıoğlu 6 sayı,  Berkay Sinirlioğlu 6 sayı, Ramazan Tekin 4 sayı,  Deniz Çelen 4 sayı ile takımına katkı sağlayan isimler oldular.

MSK, karşılaşmada hızlı hücumdan 16 sayı, boyalı alandan 46 sayı, ikinci şans topundan 20 sayı, bencten gelenlerden 43 sayı bulurken karşılamayı 36 dakika 28 saniye önde götürdü.

Karşılaşmada Mersinli basketbol severlerin ilgisi dikkatleri üstüne çekerken alınan MSK da alınan galibiyetler sonrası taraftar coşkusu maç boyunca devam etti.

MSK gelecek hafta 7 Şubat’ta Bursa deplasmanında Final Spor ile karşılaşacak, 10 Şubat’ta ise evinde Fenerbahçe Koleji’ni ağırlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA