ÇBK’nın ligde rakibi Beşiktaş Basketbol | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK’nın ligde rakibi Beşiktaş Basketbol


 

SUAT ÖZDAL

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin,  ligin 23.haftasında evinde Beşiktaş Basketbol'u ağırlıyor.

Geçtiğimiz hafta İlkem Yapı Tarsus karşılaşmasında beklenmedik mağlubiyet alan ÇBK,  Beşiktaş Basketbol karşısında art arda aldığı mağlubiyetler sonrası telafi peşinde.

Başkan Serdar Çevirgen Mersinli Basketbol severlere son haftalarda ortaya koyulan basketbolun ÇBK’ya yakışmadığını belirterek kulübün sosyal medyasında taraftarlarından özür diledi.  Taraftara ve Mersinli Basketbol severlere ÇBK'nın ligde geçmiş sezonda olduğu gibi Mersin’i gururlandıracak sonuçlar alacağını belirtti. Çukurova 29 günde 11 karşılaşma oynadıklarını düşünecek olursak sporcularda yer yer yorgunluk belirtileri gözlendi ve sakatlıklar oluştu bu durum oyuncu performanslarınıda zaman zaman etkiledi ve takım olarak rotasyonda zorluklar yaşandı.  ÇBK kısa sürede takım rotasyonuna skorer özelliği olan önemli ismi dahil edeceğinin sinyalini verdi. Çukurova Basketbol Kulübü, Beşiktaş Basketbol 3 Şubat Cumartesi günü saat 18.00 Servet Tazegül Spor salonunda taraftarlarında desteğiyle Maria Araujo takıma katılımı ile kazanarak ligde olumsuz gidişata dur demek istiyor. Karşılama YouTube TBFTV canlı yayınlanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA