Erdemli sessiz camia endişeli | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdemli sessiz camia endişeli


 

HEDİYE EROĞLU

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) sezona büyük bütçelerle ve şampiyonluk iddiasıyla başlayan Mersin ekiplerinden Erdemli Belediyespor’da ki sessizlik camiayı endişelendiriyor. Ocak ayı başında başlayan devre arasında geride kalan 20 günlük süreyi iyi değerlendiremeyen Erdemli ekibi, transferde beklene atılımı yapamadı.

Şuana kadar; Melih Kaya İşdil, Oktay Küçdemir, Emre Aktaş, Mehmet Çiloğlan, Efe Süleyman Ceviz, Esat Can Yıldırım, Hasan Can Nural, Mustafa Acar ve Yusuf Avcı olmak üzere 9 isimle yollarını ayıran Sarı Yeşilli kulüp, sadece Homurlu’dan Beşir Özelkan’ı kadrosuna katabildi.

Bu sezon BAL’da umduğunu bulamayan, zirve yarışından uzaklaştığı gibi il sıralamasında da çok iyi konumda olmayan Erdemli ekibi, 7 haftada 5 mağlubiyet ve 2 beraberlikle sadece 2 puan çıkarabildi. Bir anda kendini orta sıralarda bulan Erdemli, 13 maçta 5 galibiyet 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik alarak 7 maçlık süreci çok daha verimli geçirebilecekken beklenmedik puan kayıpları ile camiasına hüsran yaşattı.

Çıktığı 13 maçta 15 gol atan Erdemli, kalesinde 16 gol gördü takımın gol yükünü attığı 4 Golle Mehmet Çiloğlan çekerken ona 2 golle Ali kale destek verdi. Devreye 7. sırada giren Erdemli Belediyespor’un 18 puanı bulunuyor.

Erdemli ekibi 4 Şubat’ta ligden çekilen Mersin Camspor ile oynayacağı için hükmen galip sayılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA