Toroslar’a 2 yeni park ve semt pazarı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’a 2 yeni park ve semt pazarı


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde park ve yeşil alan çalışmalarına hız verdi. Çağdaşkent Mahallesi’ndeki yeni park ve semt pazarı alanında yapım çalışmaları devam ederken, Portakal Mahallesi’ne de yeni bir park kazandırılıyor.

Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla park alanında peyzaj, semt pazarı alanında da yol düzenleme çalışmaları yapılıyor.

 

BAŞKAN YILMAZ; “İLÇEMİZİN HER NOKTASINA DEĞER KATIYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Çocuklarımızın oyun oynayıp sosyalleşebileceği, vatandaşlarımızın nefes alabileceği, güzel vakit geçireceği alanları oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Toroslar’da yaşayan ilçe sakinlerinin yaşam konforlarına katkı sunmaya çalıştıklarını belirten Başkan Yılmaz, yeni pazar yerlerinin de pazarcı esnafına ve vatandaşlara hayırlı olmasını dileyerek; “Hemşehrilerimizin daha rahat bir ortamda alışverişlerini yapabilmesi için yeni semt pazarı çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanında mevcut park ve yeşil alanlarımızın bakımları ile yenileme çalışmalarını aksatmadan yaparken bir taraftan da ilçemize yeni park ve yeşil alanlar kazandırıyoruz. Ekiplerimiz, Çağdaşkent ve Portakal Mahallelerimizdeki park alanlarımızda çalışmalarını sürdürüyor. Bir şehre, bir ilçeye zenginlik katan doğal ortamlarıdır. Biz de bu anlayışla yeşil alanlarımızı koruyor ve ihmal etmiyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA