Müdür Durmuş’un ziyaret trafiği sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Müdür Durmuş’un ziyaret trafiği sürüyor


 

GİZEM EKİCİ

 

Ekim ayında Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Fazilet Durmuş tebrik ziyaretlerini kabul etmeye ve iade i ziyaretlerine devam ediyor.

Yılmaz bu kapsamda Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydını makamında ağırladı

Aydın, Durmuş’a yeni görevinde başarılar diledi. Durmuş da, ziyaretleri ve iyi dileklerinden dolayı Aydın' a teşekkür etti. Görüşmede Türkiye Yüzyılında eğitimin her kademesinde çocukların geleceği açısından büyük sorumlulukları olduğu ve tüm kurumların iş birliği içinde çalışmanın önemi görüşüldü.

Durmuş daha sonra Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay’ı da kabul etti. Ziyarette eğitimin her kademesinin, milletimizin ve cumhuriyetin geleceği açısından önemli olduğu ve özellikle eğitim konusunda tüm kurumların dayanışma içinde çalışmasının gerektiği görüşüldü.

Durmuş son olarak makamında Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı ağırladı. Ziyarette Türkiye Yüzyılı'nda eğitim öğretimin niteliğini artırmanın önemi, bunun için de tüm kurumların birlik içinde hareket etmesi gerekliliği görüşüldü.

 

43 YILLIK MESLEKTAŞINA ZİYARET

Ayrıca Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 24 Kasım İlkokulu öğretmenlerinden Süheyla Yüksel’i mesleğinin 43. yılında sınıfında ziyaret etti. Durmuş ziyareti sırasında 24 Kasım İlkokulunda görev yapan meslektaşı Doç. Dr. Mutlu uygur’la da bir araya geldi.

24 Kasım İlkokulu öğretmenlerinden Süheyla Yüksel’i 43 yıllık meslek hayatına sığan onlarca proje için takdir eden Fazilet Durmuş, öğrencilerle şarkı söyleyerek oyunlar oynadı. Bu ziyaretten mutluluğunu dile getiren Yüksel, nazik ziyareti için İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş’a teşekkür ederek ziyaretten onur duyduğunu ifade etti. Yüksel, “Mesleğimi 43 yıldır şevkle, mutlulukla, her gün işime neşeyle gelerek sürdürüyorum. Öğrencilerim benim evlatlarım, yaşam kaynağım” dedi.

Müdür Durmuş da, “Evlatlarımıza 43 yıldır ışık olan kıymetli meslektaşım Süheyla hocamızla bir araya gelmekten, onunla sınıf ortamında buluşarak çocuklarımızla paylaşımlarda bulunmaktan onur duydum. Saygıdeğer meslektaşımızın daha nice yıllar sağlıkla, aynı neşe ve şevkle çalışmasını dilerim. Doçent unvanıyla okulumuzda görevini sürdüren değerli Mutlu hocamızla da tanışmaktan çok mutluluk duydum. Meslektaşlarımızın evlatlarımıza şevkle, azimle yol gösterici olmaları, akademik alanda kendilerini geliştirmeleri bize güven ve umut veriyor. Tüm meslektaşlarıma emekleri için teşekkür ediyor, hayırlı bir eğitim öğretim yılı geçirmeyi temenni ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA