Beyaza bürünen Toroslar’da kartpostallık görüntüler oluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Beyaza bürünen Toroslar’da kartpostallık görüntüler oluştu


 

Yaz şehri olarak bilinen Mersin’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, Toroslar başta olmak üzere yüksek kesimlerde kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı. Bazı aileler çocukları ile gelip kartopu oynarken, bazı çiftler de fotoğraf çektirmeyi tercih etti.

Hüseyin Yıldız

 

Türkiye'nin en sıcak bölgelerinden biri olarak bilindiği için yaz şehri olarak adlandırılan Mersin'in bin 500 rakım üzerindeki bölgelerinde dün kar yağışı etkili oldu. Yoğun kar yağışının etkili olduğu Erdemli ilçesine bağlı Tozlu Mahallesi'nin üst bölgesinde yer alan Toros Dağları ve ormanlar beyaza büründü. Ortaya kartpostallık görüntüler çıkarken, kar yağdığını duyan bazı vatandaşlar bölgeye gelerek fotoğraf çekindi. Bazı aileler ise çocukları ile kar topu oynayarak, beyaz güzelliğin tadını çıkardı. Beyaz gelinliğini giyen bölge dron ile de havadan görüntülendi. Vatandaşlar bu sene Toroslar'a kar yağdığını belirterek, herkesin bu güzel manzara için bölgeye gelip gezip görmesini önerdi.

Eşiyle birlikte fotoğraf çekmeye gelen Ali Gültekin, "Bu sene kar erken yağdı. Geçen sene hiç yağmadı. Bahçeler için Limonlu Deresi'nden su alıyorduk, olmadı. Buraya da gezmeye geldim, fotoğraf çektim, arkadaşlara karın yağdığını göstermek için" dedi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA