Mersin İŞKUR tanıtım günleri ile sahaya indi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin İŞKUR tanıtım günleri ile sahaya indi


 

Haber Merkezi

 

Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü faaliyetlerinin tanıtımı için şehrin farklı yerlerinde stantlar açıyor.

Kurumsal faaliyetleri etkin bir şekilde yürütmek, kurum faaliyetlerinin tanınırlığını artırmak, daha fazla vatandaşa ulaşmak, iş gücü piyasasının ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla 2023-2024 yıllarında belirlenen takvim doğrultusunda üniversitelerde, alışveriş merkezlerinde, valilik, kaymakamlık, muhtarlık binalarında, oda ve borsalarda, fuar alanlarında, festivallerde, camilerde İŞKUR stantları açılıyor.

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Ercan Gön “Vatandaşların yoğun olarak bulunduğu noktalarda kurum hizmetlerini yerinde sunuyoruz. İŞKUR hizmetlerine daha fazla vatandaşın erişmesi, iş arayanlar ve açık işlerin eşleştirilmesi ve özellikle gençlerin meslek seçimi ve iş arama süreçlerinde daha fazla destek almalarını amaçlıyoruz. Kış ayları ve olumsuz hava şartları nedeniyle öncelikle Üniversitelerin, Muhtarlıkların, Alışveriş Merkezlerinin kapalı mekanlarında açılan stantlarımızla vatandaşlarımıza hizmetlerimize ulaşım kolaylığı sağlıyoruz. İlimizde açılacak olan stantlara tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA