YÖK’ten MEÜ’ye ziyaret | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YÖK’ten MEÜ’ye ziyaret


 

Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Mersin Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Haber Merkezi

 

Hatay’daki deprem bölgesinde incelemelerde bulunduktan sonra Mersin’e gelen Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Mersin Üniversitesi’ni (MEÜ) ziyaret ederek Senato Toplantısı’na katıldı.

Ziyarette; Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a Yükseköğretim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Naci Gündoğan, Prof. Dr. Mahmut Ak, Prof. Dr. Arif Bilgin, Yükseköğretim Kurulu Genel Sekreteri Batıkan Aksoy eşlik etti.

MEÜ Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar tarafından karşılanan Prof. Dr. Erol Özvar, ilk olarak Rektörlük makamındaki Mersin Üniversitesi Şeref Defteri’ni imzaladı. Daha sonrasında Rektör Yaşar tarafından, Prof. Dr. Özvar’a çiçek ve hediye takdimi gerçekleştirildi. Rektör Danışmanı Prof. Dr. Erdal Baykan da Prof. Dr. Özvar’a bir hediye takdiminde bulundu.

Rektörlük makamındaki ziyaretin ardından, Senato Toplantısı’na geçildi.

Toplantıda konuşan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, MEÜ’ye uzun zamandır gelmek istediğini ve gerçekleştirmiş oldukları bu ziyaretten ötürü büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek; Prof. Dr. Erol Yaşar’a ev sahipliğinden ötürü teşekkürlerini iletti. Akademik personel ile yüz yüze konuşabilmek ve temas edebilmek için bu tarz ziyaretlerin çok önemli olduğunu belirten Prof. Dr. Özvar, üniversite mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar da yoğun programı arasında üniversiteye gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü Prof. Dr. Özvar’a şükranlarını sundu ve üniversitede gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili Başkan Prof. Dr. Erol Özvar’a bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantı, Senato Üyelerinin soru ve görüşlerini dile getirmesinin ardından sona erdi.

Senato Toplantısı’nın ardından YÖK Başkan Prof. Dr. Erol Özvar onuruna Üniversite Konukevi’ndeki verilen yemek programına geçildi.

Düzenlenen yemek programına, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Yükseköğretim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Naci Gündoğan, Prof. Dr. Mahmut Ak, Prof. Dr. Arif Bilgin, Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Yükseköğretim Kurulu Genel Sekreteri Batıkan Aksoy katıldı.

Program, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA