İskenderun’dan Mersin çıkarması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İskenderun’dan Mersin çıkarması


 

Haber Merkezi

 

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri evsahipliğinde gerçekleşen görüşmede deprem sonrası İskenderun ekonomisinin son durumu hakkında bilgi alındı. Suriye’de başlayan savaş, ardından gelen pandemi ve deprem nedeniyle son 7-8 yıldır sıkıntılı günler geçirdiklerini kaydeden İskenderun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, sanayi sektörünün toparlanmaya başladığını ancak küçük ve orta ölçekli işletmelerdeki sıkıntıların devam ettiğini, deprem sonrası barınma sorununun ise halen çözümlenemediğini bildirdi.

Bölgenin işbirliği içinde hareket etmesi, sorunların tek ses olarak dillendirmesi halinde çözüm üretilebileceğine inandığını ifade eden MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ise, “Bazen yaşanan felaketler fırsatlar doğurabiliyor. Bilimsel yöntemlerle yapılacak doğru planlama ve doğru şehirleşme ile İskenderun tarım, turizm gibi birçok sektörde öncü olabilir. Yeni bir destinasyon oluşturulabilir. İskenderun bu imkanlara sahip” değerlendirmesini yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA