İşte Mersin Barosu’nun hali! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İşte Mersin Barosu’nun hali!


 

Mersin Barosu 3 bine yakın üyeye sahipken kuruluşunun 99. Yılı nedeniyle düzenlenen törene sadece 15 kişi katıldı! Başkanın dahi yer almadığı sönük tören, ayrışma ve kutuplaşmanın Baro’yu getirdiği hali gözler önüne serdi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in en etkili ve dinamik güzü ve adresiyken özellikle son yönetim seçimi sonrası siyasi kutuplaşmalar ile ayrışmanın had safhaya ulaştığı Mersin Barosu’nun üzüntü verene hali bir kez daha gözler önüne serildi. 

İl genelinde 3 bine yakın üyeye sahip olan Mersin Barosu’nun kuruluşunun 99. Yılı nedeniyle Cumhuriyet Alanı’nda tören düzenlendi. Törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunan avukatlar, saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu.

Ancak törene sadece 15 kişi katıldı! Başkan Gazi Özdemir’in dahi yer almadığı sönük tören Baro’daki ayrışma ve kutuplaşmanın getirdiği hali de gözler önünde sermiş oldu!

 

CAMİA RAHATSIZ

Mersin Barosu 5 Nisan Avukatlar Günü’nde de benzer bir tabloya imza atmış, oldukça sönük geçen tören eleştirilere neden olmuştu. Ancak Baro bu örendeki sönük katılıma dair çıkan eleştiri haberlerine tepki olarak gazetelere sansür uygulayama kalkmış, basın bilgilendirme listelerinden çıkarmıştı. Bugün gelinen noktada eleştirilerin halılığı bir kez daha ortaya çıkarken Baro’da yaşananların camiada da büyük rahatsızlıklara nende olduğu gelen bilgiler arasında.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA