Öyle olmaz böyle olur | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Öyle olmaz böyle olur


 

Gaziantep’in validen belediye başkanına kalabalık bir heyet ile çıkarma yaptığı Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü’ne ev sahipliği yapan Mersin’de ise ‘dostlar alışverişte görsün’ ziyaretlerinden öteye gidilmiyor! Son olarak MESİAD 3 kişi ile kurumu ziyaret ederken kentin lobi eksikliği bir kez daha gözler önüne serildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Geçen yıl ocak ayında kötü hava koşulları sonrası binlerce insan Tarsus-Adana-Gaziantep karayolunda mahsur kaldı! Büyük tepkiye neden olan mağduriyet sonrası Gaziantep lobisi Şubat ayında Mersin’deki Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü’ne çıkarma yaptı.

Gaziantep Valisi Davut Gül ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kalabalık bir ekiple Karayolları 5. Bölge Müdürü Mehmet Fidan'ı ziyaret etti. Gül ve Şahin Gaziantep trafiğini rahatlatmak için yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını görüştü.

Gaziantep lobisinin yatırım baskısı sonuç verirken Mersin’in izlemekle yetinmesi eleştiri konusu oldu.

Aradan geçen bir yılın ardından Karayolları Bölge Müdürlüğünde değişim yaşanırken, seçimler sonrası yeni milletvekillerine rağmen Mersin hala lobi oluşturamadığı için hak ettiği yatırımları alamamaya devam ediyor.

Kentin lobi eksikliği Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (MESİAD) sessiz sedasız 3 kişi ile Mersin karayolları 5. Bölge Müdürü Aytekin'e ziyareti ile bir kez daha acı bir gerçek olarak gözler önüne serildi.
Gaziantep Valisi ile belediye başkanı ile Karayolları Bölge Müdürlüğüne çıkarma yaparken, Mersin’de MESİAD sadece 3 kişi ile karayollarına giderek ‘dostlar alışverişte görsün’ pozu vererek, kent gündeminde kendilerine yer edinme çabasından öteye gitmeyen bir buluşmaya imza atmayı seçti. 

MERSİN KARAYOLLARINDAN BİLGİ BEKLERKEN, MESİAD BİLGİLENDİRMEDE BULUNMUŞ!

MESİAD’dan konuyla ilgili ziyarete dair yapılan açıklamada, Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin ile Yönetim Kurulu Üyeleri Sibel İnandı ve Umut Çelik’le Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürü İlhan Aytekin'i ziyaret ettikleri bildirildi.

Açıklamada, “Kentimizin ve Çukurova Bölgesi'nin ulaşım konularının görüşüldüğü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürü İlhan Aytekin, Başkan Hasan Engin ve Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) olarak bölge ve kent ulaşımının iyileştirilmesi için projeleri yakından takip ettiklerini aktaran Başkan Engin; Gözne yolu, Çeşmeli-Taşucu otoban yolu, Turizm yolu, OSB bağlantı yolları gibi önem arz eden projelerin tamamlanması hakkında bilgilendirmede bulundu. Başkan Engin, ziyaretin sonunda Karayolları 5. Bölge Müdürü İlhan Aytekin'e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA