Tarsus’ta ücretsiz ‘kurs merkezi’ açıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus’ta ücretsiz ‘kurs merkezi’ açıldı


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi, gençlerin sağlıklı, modern ortamlarda ücretsiz eğitim almasına olanak sağlayacak olan "Kurs Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Üniversiteye hazırlık sürecinde olan mezun ve lise son sınıf öğrencilerine hizmet verecek olan kurs merkezi, donanımlı eğitim kadrosu ve modern sınıflarıyla dikkat çekiyor.

Kurs Merkezi, 8 adet tam donanımlı sınıfı ile öğrencilere geniş bir eğitim yelpazesi sunmayı hedefliyor. Merkezde yer alan uzman eğitim kadrosu, öğrencilere nitelikli bir eğitim deneyimi yaşatmak için hazır bulunuyor. Kurs Merkezi'ne kayıt yaptırmak isteyenlerin, Eski Maliye Binası 3. Katta bulunan kuruma gelerek bizzat gelerek başvuru yapmaları gerekiyor. Başvuruların başladığı belirtilirken, kontenjanların sınırlı olduğu vurgulandı.

 

“GELECEĞİMİZİN TEMİNATI OLAN GENÇLERİMİZE KATKI SAĞLIYORUZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Eğitim, toplumların gelişimi ve aydınlık yarınları için temel bir unsurdur. Biz de Tarsus Belediyesi olarak gençlerimizin bu temel hakkı olan eğitime ücretsiz ve kaliteli bir şekilde erişimini sağlamak adına Kurs Merkezi'ni hayata geçirdik. Umarım bu merkez, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize katkı sağlar ve onların başarılarına ortak olur." dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA