‘MEB AKUB Ekip Liderleri Semineri’ gerçekleştirildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘MEB AKUB Ekip Liderleri Semineri’ gerçekleştirildi


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, "AFET Öncesinden Sonrasına Eğitim Projesi" kapsamında düzenlenen MEB AKUB Ekip Liderleri Semineri'ne katıldı.

Bakanlığın Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü organizasyonunda 21.11.2023- 24.11.2023 tarihleri arasında düzenlenen "Liderlik" konulu kursa, Merin AKUB Ekip Lideri İdris Yıldırım'ın yanı sıra 80 ilden MEB AKUB Ekip Liderleri katılıyor. Seminer programında 06 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremde önemli görevler üstlenmiş olan MEB AKUB ekiplerinin liderlerine; liderlik, zaman yönetimi, toplantı yönetimi, ikna teknikleri, takım yönetimi konularında ayrıntılı bilgiler sunulacak olup bu yönde gelişimlerine katkılar sağlanacak.

Mersin Suphi Öner Öğretmenevi’nde gerçekleşen seminerde Durmuş, "Milletçe yaşadığımız asrın felaketinde maalesef çok canımızı kaybettik, içimiz yandı. Yaşadığımız, yüzyılın afetiydi. Ne yazık ki hepimizin bildiği gibi coğrafyamız sel, deprem, heyelan gibi doğal afetlere açık bir coğrafyadır. Bizler bu farkındalıkla hareket ederek yaşanabilecek afetlere hazırlıklı olmak zorundayız. Çocuklarımızı, vatandaşlarımızı bu konuda bilinçlendirmek zorundayız. Bu anlamda afet liderliği çok önemli bir husustur. Seminerde emeği geçen tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyor, verimli bir seminer çalışması olmasını temenni ediyorum." dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA