Öğrenci’Ye projesi hayata geçti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Öğrenci’Ye projesi hayata geçti


 

Mersin Yenişehir Belediyesi, Beşiktaş Belediyesi ile yaptığı iş birliğiyle Öğrenci’Ye projesini Mersin’de hayata geçirdi. Proje ile Mersin’de okuyan üniversite öğrencileri uygulama üzerinden anlaşmalı restoranlarda, kafelerde ve otellerde ücretsiz yemek yiyebilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “ Üniversiteliye Öğrenci’Ye hayırlı olsun. Projede bizimle el ele veren tüm esnaflarımıza teşekkürlerimizi iletiyor, kentimizdeki tüm esnafları da projeye dahil olmaya davet ediyoruz.” dedi.

Haber Merkezi

 

Öğrenci yurdu ve misafirhanesiyle Mersin’de okuyan üniversiteli gençlere barınma imkanı sağlayan ve Yenişehirli üniversitelilere karşılıksız eğitim desteği veren Mersin Yenişehir Belediyesi şimdi de öğrencilerin ücretsiz yemek yiyebileceği Öğrenci’Ye projesini hayata geçirdi. Beşiktaş Belediyesi ile imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Yenişehir Belediyesi tarafından Mersin’de başlatılan proje, yüzlerce öğrencinin katılımıyla tanıtıldı, öğrenciler ilk yemeklerini afiyetle yedi.

 

UYGULAMAYI İNDİR, REZERVASYONUNU YAP, YEMEĞİN ÜCRETSİZ

Mersin’de üniversite öğrencileri, Google Play veya AppStore üzerinden Öğrenci’Ye uygulamasını tek tıkla ücretsiz bir şekilde indirecek. Ardından kişisel bilgilerini girerek, kaydını oluşturacak. Öğrenci’Ye uygulamasına kaydolduktan sonra menüler sekmesinden dilediği anlaşmalı restoranı seçecek ve rezervasyonunu oluşturacak. Gün içinde rezervasyon yaptığı restorana giderek, uygulama ekranındaki kodu okutacak ve yemeğini ücretsiz bir şekilde yiyebilecek.

 

BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT “SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZ VE DAYANIŞMAMIZIN GÜZEL BİR ÖRNEĞİ”

Proje ile ilgili konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Geçtiğimiz yıl Beşiktaş Belediye Başkanımız Rıza Akpolat ile iş birliği protokolümüzü imzalamıştık. Uygulamamızın altyapısını hazırladık, kentimizdeki restoranlar, kafeler ve otellerle görüşmeler yaptık, projeyi anlattık. Esnafımızla el birliğiyle sürdüreceğimiz Öğrenci’Ye ile üniversite öğrencilerimize beslenme desteği vereceğiz. Bu proje sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız ve dayanışmamızın güzel bir örneği. Öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, Beşiktaş Belediye Başkanımız Rıza Akpolat’a, tüm esnaflarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA