İşçi Filmleri Festivali başlıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İşçi Filmleri Festivali başlıyor


 

18. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali, yarın saat 18.00’de Mersin’de film gösterimleri ve konserlerle açılışını yapacak. Festival, film gösterimleri ve söyleşiler ile 17, 18 ve 19 Kasım tarihlerinde devam edecek.

BARIŞ ÇOBAN

 

18. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali, yolculuğuna Mersin'den devam ediyor. 16, 17, 18, 19 Kasım tarihlerinde Mersin'de açılış gecesi ile başlayacak program film gösterimleri ve söyleşilerle devam edecek. Festivalde toplam 49 film gösterilecek ve 1 tane de özel gösterim olacak.

Mersin'de 16 Kasım günü saat 18.00'de Yenişehir Belediyesi Akademi Salonu'nda düzenlenecek açılış gecesinde Serdar Keskin ve Yeliz Güzel'in konseri dinlenecek, "Sokak lambaları" ve "Adres" isimli filmler gösterilecek.

Festival kapsamında gösterimler 17 Kasım Cuma günü gösterimler Yenişehir Belediyesi Akademi Salonu'nda saat 14.00'te başladıktan sonra 20.20'ye kadar devam edecek.

18 Kasım Cumartesi günü de Mersin Tabip Odası'nda ve Elektrik Mühendisleri Odası'nda film gösterimleri devam ederken Mersin Tabip Odası'nda saat 15.00'te "Sansüre takılanlar" başlıklı söyleşide yönetmen Seda Gökçe, yönetmen Nejla Demirci, doktor Sonay Ban konuk olacak.

19 Kasım Pazar günü de Elektrik Mühendisleri Odası'nda film gösterimleri devam edecek. Saat 17.00'de "Sınıf mücadelesinin rotası" başlıklı söyleşide konuklar yönetmen FeryalSaygılıgil, DİSK/Enerji-Sen Genel Başkanı Süleyman Keskin, Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası'ndan Duygu Ergen.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA