Özel eğitim için işbirliği protokolü imzalandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Özel eğitim için işbirliği protokolü imzalandı


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Eğitim Fakültesi ve Mersin Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Özel Eğitim Desteğine Dair İş Birliği Protokolü” iş birliği protokolü imzalandı. 

İmza töreni kapsamında Özel Eğitim Anaokulu'nda protokol açılış programı düzenlendi. Programda Mersin Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan Güneş, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, Özel Eğitim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Avşar Tuncay, Proje Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Serhat Uçar, Özel Eğitim Bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Fatma Canan Durgungöz, Dr. Öğr. Üyesi Kadriye Uçar, Akdeniz Özel Eğitim Anaokulu Müdürü Aydın Bütünay, Akdeniz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Engin Demir ve okul personelleri yer aldı.

Katılımcıların sınıfları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerin gerçekleştirdiği çalışmaları incelemesinin ardından, iş birliği protokolüne ilişkin bilgilendirme gerçekleştirildi. Protokol sürecinde yürütülecek çalışmalar, çalışmaların takvimi ve beklenen süreç çıktılarına ilişkin görüşler paylaşıldı. Ardından Mersin Üniversitesi, Akdeniz Kaymakamlığı ve Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleştirilebilecek farklı çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener ve Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan Güneş, kurumlar arasında gerçekleştirilecek iş birliği çalışmalarına her zaman açık olduklarını ve eğitim öğretim sürecinde karşılaşılan sorunların çözümüne yönelik benzer çözüm odaklı projelerin yaygınlaştırılması gerekliliğini dile getirdiler. Program Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener ve Akdeniz Özel Eğitim Anaokulu Müdürü Aydın Bütünay’ın katılımcılara hediye takdimi ile sonlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA