MEÜ’de LÖSEV sergisi açıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ’de LÖSEV sergisi açıldı


 

Mersin Üniversitesi’nde (MEÜ), “LÖSEV Gönüllülük Karma Sergisi” ziyarete açıldı.

Haber Merkezi

 

LÖSEV, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu ile Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi (MEUSEM) ortaklığında gerçekleştirilen Gönüllülük Çalıştayı’nda hazırlanan eserlerin yer aldığı “LÖSEV Gönüllülük Karma Sergisi” sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

Üniversite Mimarlık Fakültesi Sergi Salonu’nda düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Ayşe Yüce, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Erhan Arslan, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege, Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Müdürü Doç. Can Küçüktepepınar, LÖSEV Adana İrtibat Ofisi yetkilileri, LÖSEV’e kayıtlı çocuklar ve aileleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katılım sağladı.

Açılışta konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk, “Bu önemli günde Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. Yıl dönümünde, onu böyle güzel etkinliklerle anmak ve çocuklarımızla bir araya gelmek, Cumhuriyetimizi kutlamak çok güzel. Çocuklarımızın gözlerinde parıltıyı gördükçe bizler umutlanıyoruz. Bu tür etkinlikler hem LÖSEV’e katkı sunması hem de lösemi hastalarımızın sorunları hakkında farkındalık yaratması açısından çok önemli. LÖSEV’in bu konudaki katkıları ve çalışmaları oldukça önemli. Serginin hazırlanmasında emeği geçen hocalarımıza ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonrasında konuşan Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Müdürü Doç. Can Küçüktepepınar da düzenlenen çalıştay ve sergide emeği olan herkese teşekkürlerini iletti.

Etkinlikler ile ilgili bilgiler veren LÖSEV Adana Ofisi Halkla İlişkiler Fayda Proje Sorumlusu Nadide Büşra Kaynak ise; “Lösemi ve kanser süreçlerini atlatmış çocuklarımızla beraber bir seramik çalışması gerçekleştirildi. Hem Cumhuriyetimizin 100. Yılı vesilesiyle hem de LÖSEV’in 25. Yılı olması sebebiyle ve aynı zamanda 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında serginin bir farkındalık yaratacağını düşünüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Sergi açılışı, gerçekleştirilen çalıştayda hazırladıkları eserleri sergilenen çocuklara ve LÖSEV Adana Ofisi Halkla İlişkiler Fayda Proje Sorumlusu Nadide Büşra Kaynak ile Sosyal Hizmet Uzmanı Neşe Çavdar’a teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA