Atatürk Mersin’de ‘Hayali Cihan Değer’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Atatürk Mersin’de ‘Hayali Cihan Değer’


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Opera ve Bale Kulübü (AKOB), Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında özenle seçilmiş farklı etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Yazar Semihi Vural’ın Atatürk Mersin’de “Hayali Cihan Değer” kitap tanıtım, söyleşi ve imza günü, Uray Caddesi üzerindeki Tarihi Mersin Evleri’nden, Eski Muhakemat Binası olarak bilinen ve Akdeniz Belediyesi tarafından, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmete kazandırılmış “Akdeniz Sanat Galerisi”nde  gerçekleştirildi.

AKOB’un bileşeni olduğu 100. Yıl Kutlama Meclisinin "Atatürk", "Mersin", "100. Yıl" ve “Cumhuriyet” ortak temalarının hepsini birden içeren kitap tanıtım, söyleşi ve imza gününde, moderatör Ziya Aykın’ın Semihi Vural’ı takdimi ve  Vural’ın hayat hikayesini anlatmasının ardından, Semihi Vural’ın günün anlam ve önemine istinaden Atamızın Mersin izlenimleri ve seyahatlerini anlatması ve kitabın ilk baskısının yazarı Gündüz Artan’ı yad etmesi ile devam etti.

İmzalanan kitapların gelirinin AKOB Burs Fonu öğrencilerine bağışlanacağı etkinlik, AKOB Başkanı Demet Şaman Tarlakazan’ın katkı ve emeklerinden dolayı AKOB Yönetimi ve AKOB Burs Komitesi adına Semihi Vural ve Ziya Aykın’a teşekkür belgesi sunması ve toplu hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA