İnsan kaynakları uzmanları eğitimine başvurular devam ediyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İnsan kaynakları uzmanları eğitimine başvurular devam ediyor


 

Akdeniz Belediyesi’nin, sektör profesyonellerinin de katılıp yüz yüze eğitim vereceği ‘İnsan Kaynakları Eğitimine’ başvuru süreci devam ediyor. Yüzde 70 istihdam hedefi taşıyan ve yoğun ilgi görmesi beklenen eğitime son başvuru tarihi 12 Kasım 2023.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Mersin İŞ-KUR İl Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan proje kapsamında, sektörün önde gelen insan kaynakları profesyonellerinin katılacağı ‘Yüz Yüze İnsan Kaynakları Eğitimleri’ için başvuru süreci devam ediyor. ücretsiz olacak ve toplam 3 hafta (36 saat) sürecek eğitimler; 1-23 Aralık 2023 tarihleri arasında Cuma ve Cumartesi günleri verilecek.

 

BAŞVURU İÇİN GEREKEN ŞARTLAR…

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Proje Eğitim ve Uygulama Merkezi’nde, ücretsiz verilecek olan ve yüzde 70 istihdam hedefi taşıyan insan kaynakları eğitimlerine başvuru şartları ise şöyle sıralandı: “En az lisans mezunu olmak; 35 yaşını aşmamış olmak; eğitim ve istihdam dışında olmak; verilecek eğitimlere fiili katılım sağlamak ve Mersin’de ikamet ediyor olmak.”

 

EĞİTİME SON BAŞVURU TARİHİ 12 KASIM 2023

Başvuruların sadece online bir şekilde ve belediyenin www.akdeniz.bel.tr web sayfası ile instagram hesabındaki linkten yapılacağı insan kaynakları uzmanlığı eğitimine son başvuru tarihi 12 Kasım 2023. Alanında profesyonellerin de yüz yüze eğitim vereceği ücretsiz insan kaynakları eğitimine katılmak isteyip gerekli şartları taşıyanlar, (05527690801) ve (05527690805) numaralı telefonlar üzerinden de ayrıntılı bilgi alabilir.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA