Vahap Seçer şimdi ne yapacak? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vahap Seçer şimdi ne yapacak?


 

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda Genel Başkanlığa Özgür Özel’in seçilmesi ile gözler Mersin’e çevrildi. İlk etapta Özel’e yakın duran son düzlükte ise yönünü Kılıçdaroğlu’na çeviren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in bu sonuçla ile nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

“Demokraside Vahap Seçer Modeli” kitabı yazacak kadar ileri giderek partisinin parti politikasını ikinci plana atarak kendi modelini partililere dayatacak işlere imza atan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in CHP’yi dizayn etme eylemleri tepki çekerken genel kurul sürecinde izlediği ikili tavır aleyhine döndü.

 

SEÇER ÖNCE ÖZEL SONRA KILIÇDAROĞLU’NA ÇALIŞTI

CHP'nin, Ankara Spor Salonu'nda yapılan 38. Olağan Kurultayı'nda Genel Başkanlığa değişim yanlısı Özgür Özel’in seçilmesi Mersin’de de dengelerin değişebileceği yorumlarına neden oldu.

Seçimler öncesi Özel taraftarı olan ve değişim hareketi içerisinde yer alan Vahap Seçer, seçimlere kısa bir süre kala ise yönünü Kemal Kılıçdaroğlu’na çevirmişti. Mahalle delege seçimlerinden ilçe ve il kongrelerine kadar ki süreçte delegelere doğrudan müdahale ederek, mobbing ve baskı kurduğu öne sürülen Seçer ve ekibinin Kılıçdaroğlu için oy topladığı gündeme gelmişti.

CHP Mersin İl Başkanlığı seçiminde il yönetimi de Vahap Seçer’in istediği yönde şekillenirken kurultay delegelerinin de Kılıçdaroğlu’na oy verecek şekilde belirlendiği iddiası öne çıkmıştı.

Kurultaya belediye işçilerini otobüslerle taşıyarak Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanması için çalışan Seçer, Özel’in kazanması ile adeta boşa düştü.

 

SEÇER, ÖZEL’İ KUTLADI

Seçimlerin tamamlanarak Özel’in genel başkanlığının kesinleşmesi ile bir mesaj yayınlayan Seçer, “38. Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultayı’nda Genel Başkanlık görevine seçilen Sayın Özgür Özel’i kutluyorum. Cumhuriyet Halk Partisi 100 yıl önce olduğu gibi bugün de cumhuriyet değerlerinin, demokrasinin ve aydınlık, çağdaş Türkiye’nin teminatı olmaya devam edecektir” dedi.

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA