Cumhuriyet: Yüzüncü Yıl Sergisi ziyarete açıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Cumhuriyet: Yüzüncü Yıl Sergisi ziyarete açıldı


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarının eserlerinden oluşan “Cumhuriyet: Yüzüncü Yıl” adlı sergi, üniversite Akdeniz Kültür Merkezi içerisinde yer alan ve ilk kez bir sergiye ev sahipliği yapan Sanat Galerisi’nde sanatseverlere kapısını açtı.

Sergi açılışına Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Ayla Özer, Prof. Dr. Tuğba Yanpar Yelken, Doç. Dr. Erhan Arslan, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Yüce, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzettin Temiz, Fen Fakültesi Dekan Prof. Dr. Recep Özen, Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Müdürü Doç. Can Küçüktepepınar, daire başkanları, akademik ve idari personel ile sanatseverler katıldı.

Sanat galerisi ve serginin açılışında bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek açış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelere teşekkürlerini iletti.

Sergi; Güzel Sanatlar Fakülte Resim, Heykel, Grafik Sanatlar, Seramik, Sinema Televizyon bölümlerinden toplamda 19 öğretim elemanlarının; manzara, soyutlama, soyut dışavurum tarzında farklı teknik ve malzemeler kullanılarak yaptıkları 30 farklı özgün eserden oluşuyor.

Cumhuriyet: Yüzüncü Yıl Sergisi 3 Kasım 2023 tarihine kadar 09.00 – 17.00 saatleri arasında sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Sergiyi çevrim içi olarak ziyaret etmek isteyenler ise https://meuguzelsanatlar.wixsite.com/cumhuriyet100yil adresini ziyaret edebilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA